Maksukäytäntö

Maksukäytäntö

Arvostamme asiakkaidemme luottamusta ja tyytyväisyyttä. Olemme laatineet selkeän maksukäytännön ylläpitääksemme palveluidemme laatua ja varmistaaksemme sujuvan toiminnan. Tämä käytäntö kuvaa odotuksiamme maksuaikatauluista, muistutuksista ja toimista maksamattomuustapauksissa.

1. Maksun muistutukset

Laskun saadessaan asiakkaiden odotetaan maksavan ajoissa sovitun aikataulun mukaisesti. Tämän prosessin helpottamiseksi lähetämme kaksi maksun muistutusta asiakkaille muistuttaaksemme heitä maksamattomista saldoistaan. Ensimmäinen muistutus lähetetään viikko laskun eräpäivän jälkeen ja toinen kaksi viikkoa eräpäivän jälkeen. Nämä muistutukset lähetetään sähköpostitse ja sisältävät kaikki tarvittavat maksutiedot, kuten laskunumeron, eräpäivän ja maksutavat.

2. Viimeinen varoitus

Jos asiakas ei reagoi alkuperäisiin maksun muistutuksiin ja lasku on edelleen maksamatta eräpäivän jälkeen, lähetämme viimeisen varoitusviestin. Tämä viesti toimii viimeisenä mahdollisuutena asiakkaalle suorittaa maksamaton saldo ennen kuin edetään muihin toimenpiteisiin. Viimeinen varoitusviesti kertoo maksamattomuuden seurauksista, mukaan lukien palveluiden mahdollinen lopettaminen.

3. Palveluiden lopettaminen

Tapauksissa, joissa maksu on edelleen maksamatta huolimatta muistutusten ja varoitusten lähettämisestä, pidätämme oikeuden lopettaa palvelut maksamattomuuden vuoksi. Palveluiden lopettaminen voi sisältää pääsyn keskeyttämisen tuotteisiimme, alustoihimme tai muihin WP-Ensure Oy

tarjoamiin palveluihin. Tämä toimenpide suoritetaan sekä yrityksemme että maksavien asiakkaidemme etujen turvaamiseksi.

4. Palveluiden palauttaminen

Maksamattomuuden vuoksi lopetettujen palveluiden jälkeen asiakkailla on mahdollisuus palauttaa palvelunsa maksamalla maksamaton saldo. Kun maksu on vastaanotettu ja käsitelty, palvelut palautetaan välittömästi, varmistaen asiakkaan toiminnan häiriöttömyyden.

5. Viestintä ja tuki

Ymmärrämme, että ennalta arvaamattomia tilanteita saattaa ilmetä, mikä voi vaikeuttaa maksuaikataulujen noudattamista. Tällaisissa tapauksissa kannustamme asiakkaitamme ottamaan aktiivisesti yhteyttä tukitiimiimme osoitteessa support@wpensure.com. Omistautunut tukitiimimme on saatavilla keskustelemaan maksuvaihtoehdoista, järjestämään maksusuunnitelmia tai käsittelemään kysymyksiä laskutukseen ja maksuihin liittyen.

Yhteenveto

Maksukäytäntömme on suunniteltu edistämään läpinäkyvyyttä, vastuullisuutta ja keskinäistä kunnioitusta yrityksemme ja asiakkaidemme välillä. Noudattamalla tätä käytäntöä tavoitteenamme on ylläpitää positiivista työsuhteet asiakkaidemme kanssa samalla varmistaen liiketoimintamme kestävyyden.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua maksukäytäntömme suhteen, älä epäröi ottaa yhteyttä tukitiimiimme.


    • Related Articles

    • Maksutavat

      Suomi Suomessa tarjoamme yrityksille mahdollisuuden maksaa laskulla kuukausittain, 3 kuukauden, 6 kuukauden tai 1 vuoden välein. Suosimme laskujen lähettämistä verkkolaskutuksena, mutta muitakin laskutustapoja on mahdollista käyttää, kuten ...